Ons concept

Culinaire Fusie

Itachi is meer dan een restaurant; het is een viering van culinaire fusie. Hier ontmoeten Italiaanse klassiekers de oosterse smaken om unieke gerechten te creëren. Van rivierkreeftjes ravioli en prei met gele kip tot groene linzenstoofpotje met curry, peper-koriander condimenten en groene saus, elk gerecht is een ontdekking.


Passie en Creativiteit

De passie van de chef komt tot uiting in de artistieke presentatie van de gerechten. Creativiteit staat centraal in de keuken van Itachi, waar constant wordt geëxperimenteerd om de perfecte balans tussen smaken en texturen te vinden.


Toewijding aan Kwaliteit

Itachi zet zich in voor het gebruik van verse ingrediënten, voornamelijk biologisch en lokaal, om een culinaire ervaring van de hoogste kwaliteit te garanderen. Deze aandacht voor detail is te vinden in elk gerecht, wat resulteert in een gezonde en smakelijke eetervaring.


"Huisgemaakt" Centraal in het Concept

Elke hap onthult een diepe toewijding aan authenticiteit en kwaliteit. Van voorgerecht tot dessert, elk element wordt zorgvuldig met de hand bereid, wat de passie en expertise van het keukenteam benadrukt. De huisgemaakte sorbets, een must op het menu, bieden een frisheidsexplosie, perfect om een smaakvolle maaltijd af te sluiten. Itachi gaat verder door voornamelijk biologische ingrediënten te selecteren en lokale producenten te bevoorrechten waar mogelijk. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een lagere ecologische voetafdruk, maar garandeert ook een explosie van authentieke smaken, waardoor elk gerecht niet alleen heerlijk maar ook verantwoord is.


Wat is de specialiteit van restaurant Itachi?

Itachi is gespecialiseerd in Italo-Aziatische fusionkeuken, waarbij unieke ervaringen worden geboden waar Italiaanse en Aziatische smaken samenkomen.


Biedt het restaurant vegetarische opties?

Ja, Itachi biedt een verscheidenheid aan vegetarische gerechten, wat zorgt voor een inclusieve culinaire ervaring voor alle diëten.


Zijn de ingrediënten lokaal en biologisch?

Itachi geeft de voorkeur aan verse ingrediënten, voornamelijk biologisch en lokaal, om de beste kwaliteit en smaak in elk gerecht te garanderen.


Is het restaurant geschikt voor families?

Absoluut, Itachi biedt een gezinsvriendelijke en gastvrije omgeving, met gerechten die geschikt zijn voor alle leeftijden.


Kan ik een tafel reserveren bij Itachi?

Ja, het wordt aanbevolen om een tafel te reserveren bij Itachi om een plek te garanderen in dit populaire en intieme restaurant.